OpvoedParty

OpvoedParty aan de keukentafel

Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een huiskamer of aan de keukentafel, waar u in klein gezelschap onder deskundige leiding met andere ouders over alledaagse dilemma’s in de opvoeding praat. OpvoedParty is een initiatief van Lunamare en ontwikkeld door Katrien Laane. Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. Er is niemand die een ander de les gaat lezen tijdens een OpvoedParty.

Zie een verschil van mening als een kans om van elkaar te leren

Het voordeel is dat u niet allemaal zelf het wiel hoeft uit te vinden. Door de kleinschaligheid (6 tot 10 deelnemers) en de deskundige leiding is er voldoende gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden. Na deze avond heeft u tips waar u thuis direct mee aan de slag kan.

Onderwerpen?

Ik maak graag gebruik van het OpvoedPartySpel, waarin we aan de hand van kaartjes met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma’s met elkaar in gesprek gaan. We praten aan de hand van de volgende thema’s:
• Zelfbeeld en zelfvertrouwen;
• Grensoverschrijdend gedrag;
• Communicatie.

Natuurlijk kunt u ook zelf een onderwerp aankaarten waar u het over zou willen hebben.

Liever een OpvoedParty@Home? Vraag naar de mogelijkheden!

 
 
 
Els Jansen,Pedagogische trainingen & Opvoedingsondersteuning Schipsloot 23 9919 AT Loppersum, 0644357117, info@elsjansen.nl shared on wplocker.com