Ouders

Mother and Son Playing

Je ziet je kind graag blij en gelukkig! Hier doe je als ouder ook alles aan maar soms zijn er situaties in het leven die je niet in de hand hebt. Jijzelf en ook jouw kind kan hierdoor uit balans raken waardoor ‘gewone’ opvoedingsissues ineens heel erg zwaar lijken. Je zou best een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik bied kortdurende oplossingsgerichte ondersteuning waarbij dagelijkse opvoedsituaties uitgangspunt zijn.

Kijk ook eens bij onderstaande trainingen!

Opvoeden en alleen- ouderschap
Opvoeden is een prachtige maar soms ook moeilijke taak. Alleen je kinderen opvoeden vraagt veel van je als ouder. Vaak sta je alleen voor alle zorg en het nemen van beslissingen. Gelukkig redden de meeste alleenstaande ouders zich prima. Meer lezen…

OpvoedParty aan de keukentafel
Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een huiskamer of aan de keukentafel, waar u in klein gezelschap onder deskundige leiding met andere ouders over alledaagse dilemma’s in de opvoeding praat. Meer lezen..

Opvoeden in deze tijd
“Je zoontje van tien jaar vindt op straat een briefje van tien euro. Hij vindt dat hij dat in zijn spaarpot mag doen, want hij heeft het eerlijk gevonden.”
“Je achtjarige dochter wil niet naar het verjaardagsfeestje van haar beste vriendin, omdat ze gisteren ruzie hebben gehad.”
‘Moeilijke’ situaties waar je als ouder dagelijks mee te maken hebt. Meer lezen…

 

 
 
 
Els Jansen,Pedagogische trainingen & Opvoedingsondersteuning Schipsloot 23 9919 AT Loppersum, 0644357117, info@elsjansen.nl shared on wplocker.com