Els Jansen

IMG_4711Ik ben Els Jansen en werk sinds 1993 met hart en ziel met en voor jongeren. Eerst als pedagogisch medewerker in de jeugdhulpverlening waar ik met diverse groepen kinderen/ jongeren gewerkt heb binnen een orthopedagogische setting. Later in het onderwijs waar ik inmiddels al ruim vijftien jaar met heel veel plezier les geef en coach.

In 2011 heb ik het concept ‘keukentafeltrainingen’ ontwikkeld, waardoor een grote wens van mij in vervulling kon gaan, namelijk het werken vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn bedrijf, Els Jansen, Pedagogische trainingen & Opvoedingsondersteuning is gevestigd in het mooie Loppersum, 20 km onder de rook van Groningen.

Hier woon en werk in een prachtig authentiek pand, gebouwd rond 1600.

 
 
 
Els Jansen,Pedagogische trainingen & Opvoedingsondersteuning Schipsloot 23 9919 AT Loppersum, 0644357117, info@elsjansen.nl shared on wplocker.com